1- هندینژاد ر. ، مقایسه روشهای مختلف استخراج عصاره و اسانس روغنی پوست پرتقال و تأثیر آنها در پایدار سازی روغن آفتابگردان، پایاننامه کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی، دانشکده مهندسی زراعی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، 1394.
2-رهنما ف. ، استخراج ترکیبات فلاونوئیدی از گزنه به روش آب زیر بحرانی و بررسی خواص آن، پایاننامه کارشناسی ارشد شیمی (گرایش بیوتکنولوژی)، دانشگاه نوشیروانی بابل، 1395.
3-ک. جایمند، م. رضایی، تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران ، انتشارات مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع، شماره انتشار(9)، 269، 1380.
6-Guimarães, R., Barros, L., Barreira, J. C. M., Sousa, M. J., Carvalho, A. M., & Ferreira, I. C. F. R. (2010). Targeting excessive free radicals with peels and juices of citrus fruits: Grapefruit, lemon, lime and orange. Journal of Food and Chemical Toxicology, 48: 99-106.
7-Berka-Zougali, B., Besombes, C., Allaf, T., & Allaf, K. (2014). Extraction of Essential Oils and Volatile Molecules. In Instant Controlled Pressure Drop (DIC) in Food Processing (pp. 97-126). Springer New York.
11-شاهپوری.م، بصام.ج،(1390)، رنگرزی نخ پشمی با پسماند گل محمدی حاصل از گلاب گیری و مقایسه آن با رنگزای پوست انار، نشریه گلجام، دوره 7، شماره 19، تابستان 1390، صفحه 61-74
12-Ahmadi Z., Gholami Houjeghan F., Evaluation of color sensitivity to dyeing parameters in natural dyeing with anthocyanin, j. of Textile and Polymer, June 2017, Vol. 5, No.2
13-Gholami Houjeghan F., Ahmadi Z., Fastness and Dyeing Properties of woolen yarn dyed by sunflower seed huls, 13th ATC, Deakin University Australia, 3-6 Nov. 2015
14-مجد آبادی.ا، طالبیان.ا، (1397)، رنگرزی نخ پشمی با رنگزای استخراج شده از کلم قرمز، کنفرانس ملی مهندسی نساجی ایران
15-Sentthil Kumar C.S., Dhinakaran M., Extraction and Application of Natural Dyes from Orange Peel and Lemon Peel on Cotton Fabrics, IRJET., Vol.4 Issue: 05, 237-238, 2017.
16-حجی خراسانی م. ، باقری نجف آباد م. و رحیمی کشکولی ی.، ،اسانس گیری از پوست پرتقال با استفاده از روش تقطیر با آب و بخار آب، 20th International Congress on Food Technology ، Tehran،1390.
17-Hosni, K., Zahed, N., Chrif, R., Abid, I., Medfei, W., Kallel, M., Brahim, N. B., & Sebei, H. Composition of peel essential oils from four selected Tunisian Citrus species: Evidence for the genotypic influence. Journal of Food Chemistry, Vol.123, 1098-1104, 2010.
18-
Kusumawati N.,
Santoso A.,
Wijiastuti A.,
Muslim S., Extraction, Optimization, and Dyeing Standardization using Fresh Orange Citrus Peel on Cotton Fabrics,
International J. on Advanced Science Engineering and Information Technology, Vol. 10(3), 1278, 2020.
19-Baaka N., Mahfoudhi A., Mhenni M.F., Orange peels waste as a low cost cotton natural dye, Mor. J. Chem., Vol.5, No.2, 259-265, (2017).
20-Hou X, Chen X, Cheng Y, Xu H, Chen L, Yang Y. Dyeing and UV-protection properties of water extracts from orange peel. Journal of Cleaner Production. Vol.52, 410-419, 2013.
23-Lee
A. R. , Hong
J., Yang
Y. A. , Yi E., Dyeing Properties and Antimicrobial Activity of Silk Fabric with Extract of Unripe Citrus Unshiu Fruits,
Fibers and Polymers, Vol. 11(7), 982-988, 2010,
25-Tayyab N. Ashraf A., Rashidi J., Sayed Abbas Y., Rehman M., Ahmad F. , Awais W., Dyeing and colour fastness of natural dye from Citrus aurantium on Lyocell fabric, industria textile, vol. 71, No., 4350-356, 2020.
26-زهرا احمدی، تاثیر دندانه های گیاهی در رنگرزی نخ پشمی با روناس و اسپرک، علوم و فناوری رنگ، شماره 2، 58-41، 1399.
27-احمدی ز.، صفی م. ، دهش ن. ، تحلیل رنگ سنجی قالی عمواوغلی با هدف شناسایی اجزای رنگی فرمولاسیون، علوم و فناوری نساجی، دوره جدید، شماره 9 ،شماره پیاپی 29، صفحه 58-49 ،(1399)
29-Lee Y. H.,
Lee S. G.,
Hwang E. K., Dyeing properties and deodorizing/antibacterial performance of cotton/silk/wool fabrics dyed with myrrh (Commiphora myrrha) extract, textile research journal, Vol.5, 2016.
30-
Hwang E. K.,
Lee Y. H., Kim H. D., Dyeing, fastness, and deodorizing properties of cotton, silk, and wool fabrics dyed with gardenia, coffee sludge, Cassia tora. L., and pomegranate extracts,
Fibers and Polymers, Vol. 9(3), 334-340, January 2008.